Citer rogol negro malay Indainsex video chating online

posted by | Leave a comment

john pernah memberikan aku wang belanja 1000k..,perfume, bunga, baju..shopping..mcm2 lagi..bahagianya aku rasa.sangat romantik.sangat pandai berkata2..selama hampir 3 bulan lebih aku mengenalinya…sehinggalah pada 1 malam.menelefon aku.menyatakan peperiksaan semester dia akan habis lagi 3 hari dan mungkin lagi 1 minggu dia akan balik ke negaranya…tiba2 aku merasa sedih akan berjauhan dari john.john kata dia akan sentiasa berfantasi tentang aku.tanya? “berfantasi making love wif u” aku tergamam..rupa2nya.juga berfantasi seperti aku berfantasi untuk bersamanya…john cakap dari dulu lagi.suka tgk muka aku yang chubby..Telah dua minggu Pak Mat terlantar di hospital akibat kemalangan. Ada suaminya, Malik melawat beberapa hari lepas hanyalah untuk memberi duit belanja.Maria merasa sangat meridui batang batang Pak Mat yang power...sehingga ke hari ini…hanya aku dan blog ini sahaja yang tahu kisah ini… Perkenalan aku dengan sorang lelaki berkulit hitam bermula di sekitar tahun 2006.Pada ketika itu, aku baru sahaja mendapat kerja di salah sebuah bank di ibu negara sebagai seorang officer lulusan diploma.bahaya kalau buat di rumah..dengan sibuk menjaga anak.. mmg takde masa..exam, keje, semua nak kene buat dlm satu masa yang sama…

kata orang2 wajahku ada iras2 sofea jane versi tembam?? John..itulah namanya…kami berkenalan melalui friendster. Pada ketika itu.belum lagi ligat dengan facebook.ada my space dan friendster je..selang 2 hari aku menyepikan diri..begitu juga john..mungkin dia sibuk dengan peperiksaannnya…ptg tu dlm pukul 2 ptg dia menelefon dia sudah berada di depan bank tempat aku bekerja…john meninta aku menenmaninya berjalan2 sebab lagi 2 atau 3 hari dia akan berangkat ke negaranya.setuju dan mengambil half day.Pada ketika itu.sudah mempunyai teman lelaki..namun belum pernah melakukan seks.sekadar ringan2 sahaja..mungkin kerana teman lelaki ku benar2 ingin menjadikan aku isterinya yang sah.dia takkan menyentuh liang daraku..selagi aku belum dinikahinya…nama aku wana..sekarang umurku baru menjangkau 26 tahun..setinggi 156cm, berat 60kg, dan 36C.

Leave a Reply

  1. Webcam pussy no sign up 16-Apr-2014 04:10

    5) Different Strokes for Different Folks No matter what your taste, there’s an area of San Diego that will suit your personality.

sex dating in sale creek tennessee