Bini orang seks ganss main bontot swinger dating links lucy swinger dating

posted by | Leave a comment

Malah dia turut memberitahu aku yang beberapa hari sebelum itu dia ditampar berkali-kali oleh suaminya gara-gara salah faham tentang perkara yang kecil.Sampai di hotel, aku mandi dulu sebab baru balik kerja.Sesekali dia sedut-sedut dan jilat-jilat kepala konek aku. Tak tahan punya pasal aku dah hampir-hampir nak klimaks. Bini aku pun tak pernah kulum konek aku macam Sarinah buat.Siap ada sound effect dari suaranya yang macam mengerang perlahan dan itu membuatkan aku semakin tak tahan.Aku pun terpaksa tolak kepala dia yang bertudung tu perlahan-lahan sampailah dia dengan berat hati lepaskan konek aku dari mulutnya.

bini orang seks ganss main bontot-76bini orang seks ganss main bontot-58

Terdongak Sarinah sambil melentik-lentik tubuhnya mengerang. Nak kata sakit tak juga sebab kalau aku stop kejap pasal penat, dia sendiri yang hayun bontot supaya konek aku terus keluar masuk bontotnya. Bagi aku ianya berkali ganda lebih sedap berbanding lubang cipapnya sendiri.

Merengek Sarinah masa tu dan minta aku buat laju-laju. Bila dia cool je, dia tarik badan dia ke depan sampai tercabut konek aku dari lubang cipapnya.

Berbunyi kuat cipap dia yang berair tu masa kena sontot konek aku. Lepas tu dia tarik konek aku masuk lubang bontot dia.

Aku tangkap lagi gambar dia semasa berdiri dan duduk di tepi katil.

Aku memang bukan jurufoto professional, asalkan ada hasil yang memberangsangkan pun cukuplah.

Leave a Reply

sex dating in sale creek tennessee